Tenis

Simona Halep, superdiscurs înainte de startul Roland Garros: „Cariera mea nu înseamnă turneele de Mare Șlem, joc tenis pentru altceva”

Simona Halep e campioana en-titre de la Roland Garros // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 mai 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) începe turneul de la Roland Garros în calitate de campioană en-titre, dar spune că nu e afectată de presiunea poziției în care se află. 

  • Simona Halep o va întâlni în primul tur pe Ajla Tomljanovic (26 de ani, 47 WTA). Ziua și ora întâlnirii încă n-au fost anunțate, dar cel mai probabil meciul se va juca luni, 27 mai.

„Cariera mea nu stă în turnee de Mare Șlem, joc tenis pentru că iubesc să fac acest sport” e deviza după care se ghidează tripla finalistă de la Paris. 

„Am luptat mult să ajung la acest trofeu, am trecut prin multe momente grele înainte să-l ridic deasupra capului , dar încă sunt motivată. Cariera mea nu stă în turnee de Mare Șlem sau clasamente, joc tenis pentru că iubesc să fac acest sport și viața de sportiv.

Îmi place să-mi fac prieteni, să petrec timpul cu oamenii și acum văd lucrurile diferit. Am descoperit o altfel de viață în circuit”, a declarat Simona Halep, în timpul conferinței de azi. 

Simona Halep a câștigat la Roland Garros 2018 unicul ei trofeu de Mare Șlem de până acum, după o finală în care s-a impus în trei seturi în fața americancei Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1. 

Vezi și:

Simona Halep, despre adversarele de care se teme la Roland Garros: „Pliskova și Bertens au o șansă mare!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.