Campionate

BARCELONA // Leo Messi s-a săturat! Atacuri fără menajamente după dezastrul cu Liverpool: „Nu Valverde e de blamat! Jucătorii sunt singurii responsabili”

Ernesto Valverde beneficiază de susținerea lui Leo Messi // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 mai 2019

Leo Messi, 31 de ani, nu a trecut nici acum peste dezamăgirea ratării calificării în finala Champions League. Barcelona a pierdut incredibil în fața lui Liverpool, scor 0-4, după ce catalanii se impuseseră în tur cu 3-0, ratând calificarea în finala Ligii, cu Tottenham.

Vineri, într-un dialog avut cu jurnaliștii înaintea finalei Cupei Regelui cu Valencia, care se joacă sâmbătă, de la ora 22:00, Messi a vorbit fără menajamente despre eșecul cu Liverpool, declarându-și totodată susținerea față de Ernesto Valverde, 55 de ani, tehnicianul care e în mare pericol să fie demis tocmai pentru dezastrul din meciul cu englezii.

„Aș continua cu Valverde și din sezonul viitor, am reușit «dubla» campionat-Cupă sezonul trecut și putem să repetăm această performanță acum. Dacă e să fiu sincer, chiar nu înțeleg criticile la adresa antrenorului. Cred că a făcut o treabă foarte bună aici. Nu e de blamat pentru eliminarea suferită cu Liverpool. Noi, jucătorii, suntem singurii responsabili pentru ceea ce s-a întâmplat.

Știam că ceea ce ni s-a întâmplat anul trecut cu Roma (n.a. - catalanii au fost eliminați în sferturi, pierzând la Roma cu 0-3 după 4-1 în tur) nu se va mai repeta. Ți se întâmplă astfel de lucruri o dată, dar nu de două ori la rând. E inacceptabil ce s-a întâmplat. Antrenorul poate fi criticat, dar noi cu atât mai mult!

Nu am revăzut meciul cu Liverpool, dar, din ce-mi amintesc, a fost ceva similar partidei cu As Roma. Adversarii au înscris rapid un gol, iar noi nu ne-am gândit că s-ar putea întâmpla din nou. ceea ce am pățit la Roma.  Chiar dacă inițial am reacționat bine, pentru că prima repriză nu a fost atât de rea, în repriza secundă nu am contat, a fost o singură echipă pe teren. Asta a fost cea mai mare greșeală, am rămas jos, fără reacție. Nu putem să iertăm faptul că am rămas fără reacție pe Anfield. Dezamăgirea a fost foarte mare, iar noi trebuie să ne cerem scuze pentur faptul că nu suntem în finală”, a declarat Leo Messi.

„Nu mă gândesc la Gheata de Aur. Încă mă refac după ceea ce s-a întâmplat la Liverpool și nu mă gândesc la trofee personale. Vreau doar să închei sezonul cu un nou trofeu”
Leo Messi

Vezi și:

Legendarul César Luis Menotti a dat verdictul: „Leo Messi vrea să fie campion cu Argentina mai mult decât să câștige Champions League”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.