Tenis

VIDEO Reacția lui Gică Hagi după ce Simona Halep a purtat tricoul cu numele lui la Roland Garros: „Ne dăm mesaje reciproc”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 25 mai 2019

Gică Hagi a reacționat după ce Simona Halep (27 de ani / 3 WTA) a purtat la un antrenament la Roland Garros un tricou cu Viitorul inscripționat cu numele „Regelui” pe spate.

„Ne dăm mesaje reciproc, aşa că... Suntem din aceeaşi zonă, ne respectăm. Simona e prea mare, noi suntem bucuroşi, fericiţi că a purtat tricoul.

Îi urăm baftă şi ei, pentru că începe turneul şi sperăm să îi meargă foarte bine. Să câştige încă o dată, cum a făcut-o anul trecut”, a spus Gică Hagi, conform TV Telekom Sport.

Halep le-a transmis și un mesaj elevilor lui Gică Hagi, în perspectiva finalei Cupei României de sâmbătă cu Astra Giurgiu, de la ora 20:00: „Succes în finala Cupei României”.

Simona Halep o va întâlni marți în primul tur de la Roland Garros pe Ajla Tomljanovic (26 de ani, 47 WTA). 

Simona Halep a câștigat la Roland Garros 2018 unicul ei trofeu de Mare Șlem de până acum, după o finală în care s-a impus în trei seturi în fața americancei Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1. 

Citește și:

Simona Halep, superdiscurs înainte de startul Roland Garros: „Cariera mea nu înseamnă turneele de Mare Șlem, joc tenis pentru altceva”

 VIDEO Simona Halep, în tricoul Viitorului la Roland Garros » Mesaj pentru Hagi înainte de finala Cupei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.