Liga 1

Mircea Rednic, supărat pe „sifonul” din conducerea lui Dinamo: „Ce vorbim noi apare în ziar!” + Ce se întâmplă cu Fabbrini

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 25 mai 2019

Diego Fabbrini (28 de ani) a fost în discuții cu Dinamo în aceste zile, dar Mircea Rednic nu vrea să vorbească foarte mult despre acest subiect. Antrenorul e supărat pe oamenii din club care, conform spuselor sale, oferă toate discuțiile private presei.

„Nu vreau să vorbesc despre Fabbrini. Am fost puțin supărat. Nu e normal să vezi că apar în ziar discuțiile noastre de la transferuri. Sunt discuții constructive pe care le-am avut cu oamenii noștri. Asta e, suferi! Mai sunt și unii impresari care profită de interesul nostru și începe licitația. Nu vreau să discut pentru că nu știu ce se va întâmpla.

Eu nu am vorbit cu Fabbrini, pentru că e un jucător care e sub contract şi chiar dacă el ar putea să semneze cu orice echipă, că e în ultimele 6 luni şi îşi termină contractul, eu nu am vorbit cu el. Am vorbit cu impresarii lui, m-am întâlnit şi eu, şi Luana cu fraţii Manea, acum aşteptăm zilele astea. Dar nici prea mult nu aşteptăm”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Deși Fabbrini a fost în negocieri avansate cu Dinamo, pe fir a intrat și ȚSKA Sofia și l-ar putea deturna pe mijlocaș. (Toate detaliile AICI!)

  • FC Botoșani - Dinamo se joacă luni, în etapa a 13-a de la ora 21:00, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

 CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV FC Botoșani îl pierde pe Diego Fabbrini, dar moldovenii l-au convins pe Ongenda să rămână: „Semnăm pe 2 ani!” + ce șanse are Liviu Ciobotariu să continue

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.