Tenis

ROLAND GARROS / VIDEO Simona Halep a răspuns la întrebarea: „Ce crezi despre Bianca Andreescu?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 25 mai 2019

Simona Halep (27 de ani / 3 WTA) îi prevede un viitor frumos Biancăi Andreescu (18 ani / 22 WTA), ambele jucătoare fiind în această perioadă la Roland Garros.

  • Simona Halep o va întâlni, marți, în primul tur pe Ajla Tomljanovic (26 de ani, 47 WTA). Ora urmează a fi anunțată.

Bianca Andreescu, jucătoare cu părinți români, născută în Canada, va juca luni în primul tur de la Roland Garros cu Marie Bouzkova, care intră pe tablou din postura de lucky loser.

„Am auzit că a făcut pauză câteva turnee pentru că a fost accidentată, deci nu va fi uşor pentru ea să revină foarte puternică, dar are timp suficient, e foarte tânără, e foarte puternică.

Cred că e puternică mental, aşa că o văd într-o poziţie bună şi cred că viitorul ei va fi foarte bun”, a spus Simona Halep.

„Aș vrea să joc o finală de Grand Slam cu Serena sau Simona. Îmi place foarte mult Simona. O admir, stau cu ochii pe ea. Este o jucătoare cu adevărat bună și sper să ajung ca ea sau poate chiar mai bună”
Bianca Andreescu

 Citește și:

PROGRAM ROLAND GARROS / Organizatorii de la Roland Garros au anunțat că meciul Simonei Halep se joacă marți + Când vor evolua celelalte românce

Cornel Idu, omul care a ajutat-o pe Simona Halep la începutul carierei, dezamăgit de româncă: „Nu suntem în relații mai bune, suntem în relații zero” + ce l-a deranjat cel mai mult

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.