Stranieri

CHICAGO FIRE - NEW YORK CITY 1-1 // VIDEO Alexandru Mitriță, gol SUPERB în MLS: atacantul a înscris în mare stil al treilea său gol de la venirea în State

Alexandru Mitriță a înscris al 3-lea său gol pentru New York City

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 26 mai 2019

Alexandru Mitriță, 24 de ani, a reușit sâmbătă seara cel de-al treilea său gol de când s-a transferat la New York City. Mijlocașul a punctat în meciul cu Chiago Fire, încheiat 1-1.

Mitriță a început meciul ca titular și a înscris golul egalizator al lui New York City în minutul 40. Fostul jucător al lui CSU Craiova a primit o pasă în jumătatea adversă și nu a stat prea mult pe gânduri, trimițând un șut imparabil de la 20 de metri.

Mitriță a stat pe teren până în minutul 90, când a fost înlocuit cu Tajouri. 

New York City rămâne astfel neînvinsă din 30 martie, când pierdea clar pe terenul lui Toronto FC, scor 0-4. De atunci, echipa lui Alexandru Mitriță a reușit 4 egaluri și 4 victorii în MLS.

Vezi aici clasamentul actualizat din MLS

Mitriță nu se află pe lista lui Cosmin Contra pentru partidele cu Norvegia (7 iunie) și Malta (10 iunie) din preliminariile EURO 2020.

Vezi și: Răzvan Lucescu, intervievat de Gazzetta dello Sport » Italienii îl compară cu Antonio Conte: „Amândoi avem mentalitate de învingători”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.