Cupa Romaniei

ASTRA - VIITORUL 1-2 // VIDEO EXCLUSIV Adrian Porumboiu vorbește la SUPERLATIV despre Gheorghe Hagi și anunță cel mai bun arbitru din România

Adrian Porumboiu a ținut să-l laude pe Gică Hagi după finala câștigată în fața Astrei, 2-1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 26 mai 2019

Adrian Porumboiu, 68 de ani, fostul finațator al celor de la FC Vaslui, a avut numai cuvinte de laudă la adresa Viitorului, după ce echipa lui Hagi a învins-o pe Astra Giurgiu cu 2-1 și și-a adjudecat prima Cupă din istorie. 

Într-o intervenție avută la GSP Live, fostul arbitru a lăudat stilul de joc împământenit de Gheorghe Hagi la Academia pe care o manageriază. 

„A fost un meci destul de bun, un joc la nivelul meciurilor din play-off. Normal că Viitorul merită trofeul, cei de acolo au jucat mai bine, au pasat. Au această preocupare de a pasa, pe care nu o vedem la nicio echipă din Liga 1. Nimeni n-are acest joc de posesie, cu trasee. E o echipă bine lucrată și e bine că Hagi i-a învățat pe acești copii să joace un fotbal plăcut ochiului” , a spus Adrian Porumboiu, la GSP Live. 

„Cred că, la ora actuală, Radu Petrescu e cel mai bun arbitru din Liga 1. Cu toate antecedentele pe care le-a avut, e un ceas elvețian. Trebuie să fim obiectivi și să recunoaștem” Adrian Porumboiu, despre Radu Petrescu, arbitrul care a oficiat partida

Citește AICI cronica meciului Astra - Viitorul 1-2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.