Campionate

Manchester United, luptă aprigă cu Barcelona pentru Matthijs de Ligt! Oferta scandaloasă făcută de „diavoli” pentru căpitanul lui Ajax Amsterdam

Matthijs de Ligt, cu banderolă pe braț, mai este curtat intens de PSG, Liverpool şi Juventus şi are şanse infime să rămână la Ajax // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Daniel Scorpie  —  duminică, 26 mai 2019

Matthijs de Ligt, 19 ani, căpitanul lui Ajax Amsterdam, e atras cu un salariu de 14 milioane de euro de Manchester United, care ar fi dispusă să-i achite şi un uriaş comision agentului Mino Raiola. Daily Mirror scrie că oferta ar fi doar pentru a forţa mâna celor de la Barcelona. 

„Oferta scandaloasă” despre care scria cotidianul catalan Sport, venită pe adresa lui Matthijs de Ligt din Anglia, este confirmată de englezii de la Daily Mail.

Man. United a trecut în pole-position pentru transferul căpitanului lui Ajax, după ce "diavolii" ar fi supralicitat în cursa cu Barcelona.

80 de milioane de euro e propunerea pentru campioana Olandei în privința fundaşul centralui de 19 ani! Pe lângă suma de transfer fabuloasă, un salariu de 14 milioane de euro net anual.

Îl iau pe De Jong, îl pierd pe Pogba?

Catalanii au pus primii ochii pe De Ligt, după ce l-au luat pe Camp Nou pe colegul său Frenkie de Jong, dar în complicata ecuaţie a negocierilor a intrat şi impresarul Mino Raiola.

Daily Mirror susţine că agentul batavului ar vrea un comision de aproape 14 milioane de euro, sumă inacceptabilă pentru şefii blaugrana. Însă, de fapt, totul ar fi numai manevra impresarului pentru a umfla preţul şi a forţa mâna Barcelonei să mărească propunerea.

Raiola se implică în această vară şi în rezolvarea situaţiei lui Pogba, pentru care ar urmări o mutare la Real Madrid.

7 golurişi 4 pase decisive are De Ligt în 55 de meciuri din acest sezon la Ajax. E cotat la 70 de milioane de euro de transfermarkt.com

75.000.000 €plus 11 milioane bonusuri va achita Barcelona pentru transferul lui Frenkie De Jong, colegul şi prietenul lui De Ligt

Vezi și:

Barcelona - Valencia 1-2 // Catalanii trag semnalul de alarmă: „Messi este singur. Nu se poate ca destinul Barçei să depindă mereu de el!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.