Stranieri

VIDEO EXCLUSIV Sergiu Hanca, amintiri cu cel mai dificil adversar al carierei: „Am jucat cu Alexis Sanchez și Vidal, dar Memphis Depay m-a nenorocit”

Sergiu Hanca, în meciul România - Olanda 0-3

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 mai 2019

Sergiu Hanca, 27 de ani, mijlocașul polonezilor de la KS Cracovia, a vorbit astăzi, în direct la GSP Live, despre cel mai dificil adversar pe care l-a întâlnit în carieră.

Fără să stea pe gânduri, fostul dinamovist l-a nominalizat pe Memphis Depay, 25 de ani, atacantul trecut pe la PSV Eindhoven, Manchester United și Olympique Lyon, unde evoluează în prezent. Întâlnirea dintre Hanca și Depay a avut loc pe 14 noiembrie 2017, la amicalul România - Olanda 0-3.

 

„Memphis Depay m-a nenorocit. N-am înțeles nimic din meciul acela. Am jucat și împotriva lui Alexis Sanchez, și împotriva lui Arturo Vidal, dar ca Depay nu era niciunul. Mi s-a părut că a avut tot”, a spus Hanca, la GSP Live. 

Sergiu Hanca are 4 apariții în prima reprezentativă a României, iar în partida amicală cu Olanda de acum doi ani a evoluat timp de 62 de minute pe postul de fundaș dreapta.

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Sergiu Hanca, mărturii cutremurătoare despre moartea lui Patrick Ekeng: „Am început să văd altfel viața” + discuția recentă avută cu soția camerunezului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.