Liga 1

Gigi Becali, discuție la nuntă cu Gică Hagi: „Ai o injecție cu ser de fotbal? Le injectezi fotbal în cap? Că vreau și eu”

Gică Hagi și Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 mai 2019

Gigi Becali continuă să fie impresionat de modul în care Viitorul joacă și a dezvăluit ce discuție a avut cu Gică Hagi, care i-a dezvăluit secretul echipei sale.

„„Am fost la nunta băiatului lui Teia Sponte. Și am vorbit acolo cu Gică Hagi. I-am zis «Băi Gică, ce le faci jucătorilor? Ai o injecție cu ser de fotbal? Le injectezi fotbal în cap? Că vreau și eu. Cumpăr injecția aia».

Mi-a zis «Băi Gigi, jucătorii mei fac două antrenamente pe zi. Fac antrenamente cu mingea de două ori pe zi. Asta e secretul». Eu, dacă eram antrenor, mă duceam la Hagi. Ce să caut eu la Mourinho? Îl am pe Hagi, care din nimic face bici. Îl copiez și gata.

Eu, când le spuneam antrenorilor să facă antrenamente cu mingea ziceau «Ce-i aia? Trebuie antrenamente de forță, că jucătorii nu au forță»”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și:

Gigi Becali a pus ochii pe Andrei Ivan, Alex Pașcanu și Bradley De Nooijer: „Să vedem ce oportunități vor apărea” » Ce zice de Ianis Hagi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.