Media

VIDEO Paul Papp a fost azi la GSP LIVE » S-a propus unui club din play-off: „Să-mi facă o ofertă și mă întorc în Liga 1”

Paul Papp

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 mai 2019

Paul Papp, fundașul central de 29 de ani liber de contract după aventura în Turcia, la Sivasspor, a fost invitatul de azi la GSP LIVE.

Jurnalistul Costin Ștucan și fundașul Paul Papp au vorbit prin Skype fotbalul românesc și despre cariera lui. 

„Acum sunt liber de contract. Mi s-a terminat contractul cu turcii. Se negociază contractul. De ce nu m-aș întoarce în România? Acasă e acasă. Niciodată să nu spui niciodată. Încă nu am nicio ofertă din România. Dacă ar fi, aș accepta o ofertă de la Viitorul.

Aș rămâne în Turcia pentru valoarea contractului, dar și pentru că sunt echipe foarte bune. Este un fotbal peste ce e la noi. Dar de ce să nu mă întorc și-n România?”, a declarat Paul Papp la GSP LIVE.

  • Papp a jucat în acest sezon la Sivasspor, unde a ajuns în ianuarie 2018. A mai evoluat la FC Botoșani, FC Vaslui, Farul, Chievo, Astra, FCSB, FC Wil și Karabukspor. 

Vezi AICI emisiunea integrală

GSP LIVE poate fi văzută pe video.gsp.ro și pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor. Cele mai interesante întrebări și comentarii vor fi citite în direct.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.