Campionate

FOTO Scene reprobabile la un meci de juniori U14 » S-a dezbrăcat în fața arbitrei: „Ori îmi faci sex oral, ori mă dai afară!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 mai 2019

Un meci de fotbal din Italia la categoria sub 14 ani s-a lăsat cu un scandal uriaș. Arbitra Giulia Nicastro a fost jignită de unul dintre copii, dar și de părinții aflați în tribune.

Tânăra arbitră în vârstă de 22 de ani a condus la centru în cadrul unui turneu de copii de 14 ani desfășurat la Maestro, Italia.  

Unul dintre jucătorii U14 s-a dus în fața Giuliei Nicastro și și-a dat șortul jos în fața ei, după care i-a spus: „Ori îmi faci sex oral, ori mă dai afară!”, scrie Sport Mediaset.

Giulia i-a arătat direct cartonașul roșu copilului, moment în care spectatorii, majoritatea părinți ai jucătorilor de pe teren, s-au enervat. Arbitra n-a mai scăpat apoi de furia părinților, care au jignit-o pe tot parcursul meciului, iar unii chiar i-au transmis să se apuce de prostituție.

Giulia Nicastro a reacționat apoi pe contul de Instagram, unde a postat o poză alături de mesajul: „Gândiți, credeți, visați, îndrăziniți”.

Arbitra e iubita lui Stefano Moreo, jucător în Serie B la Palermo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.