Liga 1

Scandalul persistă la Poli Iași » Cioinac iese la atac, Ambrosie, fără reacție: „Conducerea e deja în vacanță”

Articol de Aurelian Botezatu  —  Tuesday, 28 May 2019

Adrian Ambrosie n-a dorit să comenteze atacurile lui Ionuț Cioinac, care a reproșat conducerii neachitarea unui salariu restant și a utilităților la apartamente: „Șefii sunt în vacanță!”. 

Miercuri va fi o zi crucială pentru viitorul Politehnicii. Președintele executiv Adrian Ambrosie așteaptă răspunsul lui Flavius Stoican la propunerea de prelungire a contractului, deși Gazeta a anunțat deja că antrenorul de 42 de ani s-a decis să plece.

„Vom vedea. În ceea ce mă privește, el e prima opțiune” spune Ambrosie. Și probabil tot miercuri se va lua o decizie și în privința lui Ionuț Cioinac.

Mijlocașul de 28 de ani, unul dintre favoriții lui Stoican, tocmai și-a prelungit contractul. Dar asta nu l-a împiedicat să-i atace pe conducători: „Sunt deja în vacanță!”. El le-a reproșat neachitarea unui salariu restant și a utilitățior la apartamentele închiriate pentru jucători într-un complex rezidențial din apropierea stadionului.

Deși anunțase în Ziarul de Iași că-l va sancționa pe Cioinac conform regulamentului de ordine interioară, Ambrosie a părut că bate în retragere: „Vom vedea. Analizăm. Nu mai vreau să-i răspund lui Cioinac”.

În schimb, președintele a lămurit problema utilităților: „Noi avem un contract pe club pentru acele apartamente, făcut de directorul general Horia Sabo. Și ne-am înțeles cu adminstratorul să plătim când ne intră în cont banii din drepturile TV.

Mai nou însă, ne-am decis să nu mai prelungim acordul și a trebuit să-i notificăm cu două luni înainte. Am făcut-o, iar ei au reacționat tăind curentul. Dar am rezolvat. Nu mai sunt probleme”.

20.000 €lunar plătește Politehnica pentru apartamentele închiriate jucătorilor într-un complex rezidențial din Iași

Citește și:

EXCLUSIV Poli Iași, săptămână horror! Ce au pățit jucătorii lui Flavius Stoican, la scurt timp după ce se îmbolnăviseră înaintea meciului cu Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.