Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Paul Papp, episod incendiar cu Porumboiu: „Bă, nenorociților, vreți să dați meciul Stelei? Vă omor!”

Adrian Porumboiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 28 May 2019

Paul Papp, 29 de ani, fundaș liber de contract după despărțirea de Sivasspor, a fost invitat marți la emisiunea GSP Live, unde a vorbit despre cele mai interesante experiențe ale carieriei de jucător. 

Acum 8 ani, când Paul era doar un puști, fotbalistul a participat la o escapadă incredibilă alături de greii vestiarului de la FC Vaslui. Întâmplarea, petrecută chiar înaintea unui meci cu FCSB, a stârnit furia patronului Adrian Porumboiu.

// VIDEO cu relatarea lui Paul Papp

 

„Eram mai mulți, eu, Marius Constantin, Gabriel Cânu, Denis Zmeu, Silviu Bălace și alții. Era ora 20:00, vorbiserăm să plecăm acasă. Am zis totuși să mai stăm, abia ne încălziserăm. Am terminat la 05:00 dimineața! Înainte de antrenament, nu m-am putut ridica din pat. M-am trezit, am făcut un duș și i-am zis doctorului de la echipă să-mi dea ceva că mi-e rău. Aveam 21 de ani, nu aveam «antrenament». M-au lăsat să plec. 

(...) Ajung acasă și să încerc să dorm. La 11:00 îmi sună telefonul, era Adrian Porumboiu: «Bă, nesimțițitule, băi nenorociților, vreți să dați meciul Stelei? Vreți să pierdem? Ce mi-a făcut... Dacă nu câștigați la București, vă omor pe toți!». 

Am mers la București și am câștigat cu 1-0. Apoi vine Porumboiu în vestiar și îmi zice: «Vezi, Paule, de asta te-am certat. Vezi să nu mai faci așa ceva»”, a declarat Paul Papp, la GSP Live.

3 ania petrecut Paul Papp la FC Vaslui, între 2009 și 2012

Paul Papp a evoluat de-a lungul carierei la FC Botoșani, FC Vaslui, Farul, Chievo, Astra, FCSB, FC Wil, Karabukspor și Sivasspor.  

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Paul Papp, umilit în vestiarul FCSB de Mihai Stoica: „Taci, bă! Din cauza ta am pierdut 10 milioane de euro”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.