Liga 2

Ilie Stan, despre revenirea în România: „Am nevoie de Gloria Buzău şi ea de mine”

Ilie Stan, antrenor ASA Târgu Mureș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 mai 2019

Ilie Stan (51 de ani) revine în fotbalul românesc și o va antrena pe Gloria Buzău, în Liga 2.

Ultima dată antrenor interimar la Foolad, în Iran, Ilie Stan va prelua echipa proaspăt promovat în Liga 2 și a dezvăluit cum au reușit cei din conducerea Gloriei Buzău să îl convingă să se alăture proiectului.

Stabilitatea financiară, dorința de a face performanță, dar și faptul că se întoarce la clubul la care a debutat ca fotbalist sunt câteva dintre motivele pentru care Ilie Stan a acceptat noua provocare.

„Am antrenat odată pe FCSB şi consider că am realizat ceva acolo. Nu pot însă uita că sunt buzoian şi mă încântă revenirea pe banca tehnică a echipei din Crâng. Stabilitatea financiară a clubului, un lucru esenţial de altfel, precum şi faptul că se doreşte un proiect viabil, care urmăreşte performanţa şi implicit readucerea oamenilor în tribune, stau la baza deciziei mele de a prelua conducerea tehnică a Gloriei Buzău”, a declarat Ilie Stan pentru ProSport.

Totodată, tehnicianul a asigurat că este motivat să facă performanță alături de echipa ce va evolua în următorul sezon în Liga 2 contra unor echipe precum Petrolul Ploiești, Rapid București sau FC Argeș.

„După discuţiile purtate cu cei care conduc destinele clubului, am rămas surprins plăcut, deoarece mi s-au părut destul de motivaţi în privinţa realizării obiectivelor. Eu sunt pregătit din toate punctele de vedere să mă alătur acestui proiect. La fiecare echipă pe care am antrenat-o am acumulat experienţă şi a venit momentul să pun totul în practică. Am nevoie de Gloria Buzău şi ea de mine”, a mai spus Ilie Stan.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Rapid continuă transferurile pentru Liga 2! Giuleștenii îl aduc pe Matias Roskopf, crescut la Boca Juniors

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.