Nationala

ROMÂNIA U21 // Cum au argumentat cei de la Ajax absența lui Răzvan Marin de la EURO 2019 » Mirel Rădoi: „Mi-au dat un exemplu”

Răzvan Marin - România

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 mai 2019

Mirel Rădoi a prezentat lotul convocat pentru Campionatul European U21 și a dezăluit cum au argumentat cei de la Ajax faptul că nu îl lasă pe Răzvan Marin să participe la acest turneu final.

Selecționerul naționalei de tineret a explicat că Răzvan Marin nu este singurul jucător de la Ajax aflat în situația de a nu putea onora convocarea reprezentativei țării sale.

„Lipsește unul dintre cei mai importanți jucători. Din păcate, Ajax nu a fost de acord ca Răzvan Marin să participe la acest turneu final. Chiar în această dimineață am avut o ultimă discuție cu antrenorul echipei și, din păcate, au refuzat ca Răzvan Marin să se prezinte la Campionatul European.

Într-un fel mi-au și argumentat. Chiar au mers mai departe cu un alt exemplu, un alt jucător pe care îl au în lot și care nu a fost lăsat să participe pentru țara lui, Danemarca, tot la Campionatul European”, a spus Mirel Rădoi, în cadrul unei conferințe de presă.

Ajax are în lot doi jucători U21, Kasper Dolberg, atacant, respectiv Rasmus Kristensen, fundaș dreapta.

Totodată, selecționerul a spus că Răzvan Marin s-a resemnat și acceptă situația impusă de către conducerea noii sale echipe.

„Răzvan Marin și-ar fi dorit să fie cu noi la acest Campionat European, dar la fel de bine înțelege că numai ce a semnat cu un nou club și nu poate impune condiții”, a mai spus Mirel Rădoi.

VEZI ȘI:

ROMÂNIA U21 // VIDEO // Mirel Rădoi a anunțat lotul pentru EURO 2019! Nu doar Răzvan Marin a rămas pe dinafară

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.