Liga 2

Marius Șumudică aruncă bomba la Rapid: „O dau în premieră”

Marius Șumudică

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 28 May 2019

Marius Șumudică a oferit o declarație care ar putea trezi diverse reacții din partea rapidiștilor.

După ce a spus că Rapidul proaspăt promovat în Liga 2 nu este Rapidul adevărat (DETALII AICI), acesta a șocat în cadrul unei emisiuni televizate.

„O dau în premieră. Dacă Pancu nu era antrenorul Rapidului și primeam ofertă de la Rapid, eu mergeam acolo. Acum am o ofertă din Liga 1”, a spus Marius Șumudică, la TV Digi Sport.

Totodată, după ce a negat posibilitatea de a ajunge la FCSB, Marius Șumudică a spus că Rapidului îi lipsește un om ca Gigi Becali.

„Eu am o relație specială cu Gigi Becali și am mai spus că mi-ar plăcea ca Rapid să aibă un Gigi Becali, pentru că acest club de tradiție merită mai mult”, a mai spus Șumudică.

Rapidul a rămas doar în tribune

Rapidist înrăit, Marius Șumudică este confunz. Nu știe ce să mai creadă în ceea ce o privește pe Rapid. Acesta este de părere că adevăratul Rapid a rămas doar în tribune, prin spiritul pe care suporterii îl duc mai departe.

„Rapidul din momentul ăsta nu înseamnă nimic. Nu știu ce se întâmplă. Mai sunt AFC Rapid. Am văzut ce se întâmplă cu Daniel Niculae. Rapid e doar ce se întâmplă în tribună.

Eu mă urcam în tren, mâncam salam de vară și mă duceam la Roșiori. Rapidiștii care mă contestă nu au prins vremurile astea, eu mă rugam să fie tramvaiul plin ca să mă urc pe scară să flutur steagul.

E Rapid sau FC R? Nu știu! Voiam să fie un singur Rapid. Eu respect doar ce se întâmplă în tribune. Dar, mai departe, nu știu”, a mărturisit Șumudică.

VEZI ȘI:

Marius Șumudică a lămurit situația cu FCSB: „Acesta era singurul lucru care mă atrăgea să merg acolo”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.