Europa League

VIDEO Conflict la Chelsea! Sarri a dat cu șapca de pământ și a părăsit terenul nervos la antrenamentul de ieri

Articol de Theodor Jumătate  —  Wednesday, 29 May 2019

Jucătorii lui Chelsea au efectuat ieri antrenamentul oficial înaintea finalei Europa League din această seară cu Arsenal, de la ora 22:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport și TV Digi Sport.

Ar fi trebuit să fie un antrenament ușor, așa cum sunt majoritatea cu o zi înaintea meciurilor, mai ales înaintea unor finale. Dar la Chelsea, ședința de pregătire oficială de la Baku nu a fost nici lejeră și nici nu s-a terminat bine, pentru că jucătorii s-au certat pe teren. Un argentinian și un brazilian.

La un moment dat, Gonzalo Higuaín a intrat mai tare la David Luiz, ultimul i-a reproșat tacklingul pe un ton dur și jocul pe care îl urmărea Maurizio Sarri s-a stricat. Higuaín și David Luiz nu s-au oprit, iar managerul și-a pierdut răbdarea.

Sarri nu i-a trimis la vestiare. A plecat el tunând și fulgerând. Și-a scos șapca, a dat cu ea de pământ, i-a tras un șut și s-a dus la cabine în culmea furiei. Nu mai putea repeta nimic pentru finala Europa League.

Reacția lui sarri de la minutul 1:50

VEZI ȘI:

Henrikh Mkhitaryan, OUT din finala Europa League Chelsea - Arsenal! Nu poate face deplasarea la Baku din cauza conflictului politic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.