Stranieri

Ionuț Radu a vorbit despre viitorul său » Cui îi datorează ascensiunea din ultimul an: „A folosit tehnici pe care nu le știam”

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 mai 2019

Portarul Ionuț Radu (22 de ani) s-a salvat de la retrogradarea din Serie A cu Genoa și spune că vrea să rămână la grifoni, deși Inter și-ar dori să-l răscumpere. 

„Sunt foarte bucuros că am reușit să ne salvăm de la retrogradare. A fost o tensiune imensă. Mi-a spus impresarul de câteva echipe importante care se interesează de mine, dar mi-ar plăcea foarte mult să mai rămân un an la Genoa.

Acolo e antrenorul meu de portari (n.r. Alessio Scarpi) cu care mă înțeleg foarte bine.

Pentru mine anul ăsta a fost excepțional din punct de vedere al pregătirii. Am crescut enorm datorită antrenorului de portari de acolo. A folosit niște tehnici pe care nu le știam”, a declarat Ionuț Radu la TV Digi Sport.

„Răzvan marin ne va lipsi la euro 2019”

Ionuț Radu a vorbit și despre lipsa lui Răzvan Marin de la EURO 2019 unde România U21 va participa: „Răzvan e un jucător foarte important pentru noi. E în formă maximă în acest moment. Acum trebuie să facem față fără el, dar sunt sigur că cine va juca în locul lui o va face foarte bine”.

„Îmi doresc foarte mult să debutez la echipa națională mare. Aș termina anul cum nu se poate mai bine” Ionuț Radu

Ionuț Radu a fost convocat de Cosmin Contra la naționala mare pentru „dubla” cu Norvegia și Malta din 7 și 10 iunie, dar face parte și din lotul final al României U21 pentru Euro 2019. 

Citește și:

EXCLUSIV Marco Dulca n-a fost convocat la EURO 2019, dar nu cedează: „3 lucruri pe care lumea nu le știe despre mine”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.