Liga 1

Florin Bratu, înțepături la adresa lui Mircea Rednic: „Eu știu că am câștigat play-out-ul cu 14 puncte diferență! Nu poți lua titlul cu lotul ăsta”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 mai 2019

Florin Bratu (39 de ani) nu vede cu ochi buni prestația lui Dinamo din acest play-out. Fostul antrenor al „câinilor” compară rezultatele sale cu cele obținute de Mircea Rednic (57 de ani).

„Eu știu că am câștigat play-out-ul la 14 puncte diferență sezonul trecut (n.r. 54-40 față de FC Botoșani), cu o echipă cu foarte mulți tineri. Jucam cu cinci jucători sub 21 de ani pe teren. Am mai continuat un pic și în startul sezonului care a urmat, dar apoi s-a schimbat stretegia. Dinamo arăta oricum un joc foarte bun. Jucam ofensiv, cum le place spectatorilor. Am marcat 29 de goluri în 14 meciuri.

Nu știu dacă Dinamo de acum e sub noi, nu am statisticile clare. La prima vedere pare o dezamăgire. Dar eu nu știu cu adevărat ce și-au propus, ce strategie au pentru sezonul următor. Nu pot câștiga titlul cu lotul ăsta. E greu să prindă play-off-ul. Vor mai pleca și vor mai veni jucători, mă iau și eu după declarațiile lui Mircea Rednic”, a declarat Florin Bratu la TV Digi Sport.

Cu o etapă înaintea de finalul sezonului, Dinamo ocupă locul secund în play-out, la trei puncte în spatele celor de la Gaz Metan. Dinamoviștii riscă să cadă pe trei, dacă Botoșani se impune în derby-ul local cu Iași, iar „câinii” nu ies victorioși contra Voluntariului.

Vezi AICI clasamentul complet!

34 de puncte a acumulat Dinamo în play-out-ul precedent. În acest moment, „câinii” au 26 de puncte cu o etapă înainte de final

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Lotul lui Dinamo s-a subțiat în vederea ultimei etape! Naser Aliji a părăsit România înaintea meciului cu Voluntari

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.