Liga 1

Marius Șumudică înapoi în Liga 1? Patronul a recunoscut: „Mă văd cu el peste două zile”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 29 May 2019

Marius Șumudică este dorit de Astra Giurgiu, formație alături de care a câștigat titlul în Liga 1. Antrenorul a recunoscut asta, iar acum patronul echipei, Ioan Niculae, a anunțat că va avea o discuție cu „Șumi”.

Mă văd cu el peste două zile si discutam", a spus Ioan Niculae, pentru Pro X.

Patronul Ioan Niculae are în plan construirea unei echipe puternice, care să se bată cu FCSB și CFR pentru titlul de campioană.

„Nu ascund că am avut o discuţie cu Dani Coman şi cu domnul Niculae. Dar, în momentul de faţă, cred că va fi destul de dificil. Există discuţii şi probabil vor mai exista în această săptămână.

Ca linişte, Astra ar fi echipa la care vreau să lucrez, dar ca stadion, suporteri, ar fi Craiova. Se potriveşte cu nebunia mea, cu modul meu de a fi. Cred că aş fi făcut ca stadionul să fie plin, ca un vulcan", a dezvăluit Şumi ieri, la TV Digi Sport. 

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Denis Alibec nu se duce la CFR Cluj din fidelitate: „Nu-l trădez pe Ioan Niculae!” + 5 nume pe lista de transferuri a campioanei

Revoltă la TV! Cestor și Zoua au ieșit și au spus tot despre problemele de la Astra: „Impresarul îmi dă bani de chirie, mașină și mâncare! Nu se poate așa”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.