Liga 1

Adio, FC Botoșani! Liviu Ciobotariu și-a dat acordul pentru preluarea naționalei Libanului

Liviu Cioborariu // FOTO;: Ionuț Tabultoc

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 30 mai 2019

Liviu Ciobotariu, 48 de ani, nu va mai continua la FC Botoșani și din sezonul viitor. Românul va alege din nou drumul străinătății, urmând să fie instalat pe banca naționalei Libanului. 

Potrivit surselor GSP.ro, Ciobotariu va pleca săptămâna viitoare în Liban pentru semnarea actelor, tehnicianul luând decizia să încheie play-out-ul pe banca celor de la Botoșani.

Echipa sa mai are de disputat un meci, în deplasare cu Poli Iași, în meciul supranumit «Derby-ul Moldovei», care are loc vineri, de la ora 18:30. Va fi și o încleșatare a antrenorilor care rămân fără echipă la finalul acestui play-out, Stoican urmând la rândul său să o părăsească pe Poli Iași. 

Cei din anturajul lui au confirmat că Ciobi va pleca în Liban, însă antrenorul nu vrea să destabilizeze atmosfera din sânul echipei, chiar înaintea meciului cu Poli Iași. Botoșănenii vor să obțină o nouă victorie, mai ales că vin după 5 victorii consecutive.

Liviu Ciobotariu, 48 de ani, a mai antrenat în carieră la FC Național, Dunărea Galați, CS Otopeni, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, CF Brăila, Dinamo, CSM Poli Iași, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, Al-Faisaly, Al-Tai și FC Botoșani. 

Cine îi ia locul lui Ciobotariu? 

Claudiu Niculescu, Costel Enache și Flavius Stoican sunt numele vehiculate pentru pentru preluarea echipei, iar o decizie finală va fi luată de finanțatorul Valeiru Iftime în săptămânile următoare. 

Vezi și: FOTO Este oficial! Diego Fabbrini a ignorat-o pe Dinamo și deja a fost prezentat la noua echipă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.