Tenis

ROLAND GARROS // Serena Williams are o accidentare serioasă! Anunțul făcut de Patrick Mouratoglou: „Nu e o situație perfectă”

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 30 May 2019

Serena Williams (37 de ani, 10 WTA) joacă la Roland Garros cu o accidentare dureroasă la genunchi, afirmă antrenorul Patrick Mouratoglou.

Simona Halep - Magda Linette e liveTEXT AICI după ora 19:00!

Serena a avut emoții doar 34 de minute în actuala ediție de pe zgura pariziană, în primul set contra rusoaicei Vitalia Diatchenko (83 WTA). L-a cedat 2-6, apoi a predat o lecție uluitoare de tenis, câștigând 6-1, 6-0. Astăzi, împotriva niponei Kurumi Nara (238 WTA), americanca s-a impus 6-3, 6-2.

„Cred că Serena s-a descurcat onorabil până acum. A avut o accidentare gravă, care a obligat-o să abandoneze la Miami. Recuperarea a durat mult și nu a fost dusă până la capăt. Nu a avut timp suficient să se pregătească pentru un Mare Șlem.

Luând în considerare timpul mic de antrenament, a făcut o treabă excelentă în primele două meciuri. E competitivă și asta mă bucură. A avut emoții mari în primul meci. E sub o presiune constantă. Toată lumea se așteptă ca ea să câștige, să bată record după record.

Genunchiul e în regulă acum. Nu e într-o condiție perfectă, dar situația e sub control. A mai câștigat turnee de Mare Șlem cu accidentări, așa că poate manageria situația. Asta este viața unui sportiv, apar lucruri care nu depind de tine”, a declarat Patrick Mouratoglou, potrivit express.co.uk.

12era cota Serenei Williams la câștigarea Roland Garros înaintea startului competiției. Avea a patra șansă, după Halep, Osaka și Bertens

Serena Williams va juca în șaisprezecimile de finală împotriva compatrioatei Sofia Kenin (35 WTA). Câștigătoarea s-ar putea înfrunta cu Simona Halep în semifinalele Roland Garros.

Vezi și: 

Halep, drum liber până în semifinale! Cele mai bune trei jucătoare de pe „sfertul” ei de tablou au fost eliminate de la Roland Garros

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.