Tenis

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Motive de îngrijorare pentru Halep după meciul cu Linette: „Nu m-am simțit foarte bine azi! O să dorm toată ziua de mâine”

FOTO: WTA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 30 May 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a trecut de poloneza Magda Linette (27 de ani, 87 WTA), scor 6-4, 5-7, 6-3 și s-a calificat în șaisprezecimile de finală de la Roland Garros.

  • Simona Halep va juca în turul următor împotriva câștigătoarei dintre sârboaica Aleksandra Krunic (76 WTA) și ucraineanca Lesia Tsurenko (27 WTA). Meciul a fost întrerupt la scorul de 7-5, 5-7, 6-6 și va continua vineri. Detalii AICI!

„Am condus în setul secund, dar mi-am pierdut concentrarea. Nu m-am simțit foarte bine astăzi. Trebuie să mai lucrez la agresivitate. Am avut unele momente de cădere. Am făcut tot ce am putut. Important este că am trecut în turul următor.

Presiunea e una pozitivă. Încerc să mă bucur de moment, chiar dacă trebuie să apăr trofeul. Sunt puțin obosită, poate și de asta sunt atât de calmă. Mâine o să dorm toată ziua”, a declarat Simona Halep la final. 

Vezi și: 

Halep, drum liber până în semifinale! Cele mai bune trei jucătoare de pe „sfertul” ei de tablou au fost eliminate de la Roland Garros

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.