Tenis

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // FOTO Magda Linette, dezarmată de jocul lui Halep! Și-a consultat notițele și a întors setul secund :)

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 30 May 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a trecut de poloneză Magda Linette (27 de ani, 87 WTA), scor 6-4, 5-7, 6-3 și s-a calificat în șaisprezecimile de finală de la Roland Garros. 

Magda Linette a făcut tot posibilul pentru a o împiedica pe Halep, dar s-a lovit de un joc complet al campioanei en-titre. În pauzele dintre game-uri, jucătoarea din Polonia nu s-a sfiit să își consulte notițele.

 

 

La conferința de presă dinaintea partidei, Linette recunoștea că a urmărit atent meciurile fostului lider mondial: „Niciodată nu am jucat contra Simonei, dar am avut șansa să mă antrenez cu ea. Am văzut multe dintre meciurile ei. Sincer, în momentul acesta nu știu cum voi juca împotriva ei. Îmi doresc să fiu agresivă, ea este o jucătoare foarte puternică”.

Vezi și: 

Halep, drum liber până în semifinale! Cele mai bune trei jucătoare de pe „sfertul” ei de tablou au fost eliminate de la Roland Garros

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.