Tenis

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Cum a comentat Mats Wilander „caruselul” dintre Halep și Linette: „Trebuie să găsească răspunsuri”

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 30 May 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a trecut de poloneza Magda Linette (27 de ani, 87 WTA), scor 6-4, 5-7, 6-3 și s-a calificat în șaisprezecimile de finală de la Roland Garros.

  • Simona Halep va juca în turul următor împotriva câștigătoarei dintre sârboaica Aleksandra Krunic (76 WTA) și ucraineanca Lesia Tsurenko (27 WTA). Meciul a fost întrerupt la scorul de 7-5, 5-7, 6-6 și va continua vineri. Detalii AICI!

Mats Wilander, specialistul Eurosport, a comentat prestația Simonei din turul secund.

„Cred că e o îngrijorare pentru Simona pentru că a condus, dar nu a reușit să închidă meciul în două seturi.  Cred că știe exact ce s-a întâmplat. A jucat foarte bine în momentele importante.

Trebuie să găsească răspunsuri pentru meciul de astăzi. A zis că nu s-a simțit foarte bine, dar este foarte calmă. Mi-a plăcut că nu s-a panicat în primele două tururi, deși a avut momente dificile”, a declarat Mats Wilander la Eurosport.

Vezi și: 

Halep, drum liber până în semifinale! Cele mai bune trei jucătoare de pe „sfertul” ei de tablou au fost eliminate de la Roland Garros

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.