Tenis

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Simona Halep își compară jocul cu cel al lui Novak Djokovic: „Ne place să «omorâm» adversarul”

Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 31 mai 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a trecut de poloneza Magda Linette (27 de ani, 87 WTA), scor 6-4, 5-7, 6-3 și s-a calificat în turul III de la Roland Garros.

  • Simona Halep va juca în turul următor împotriva câștigătoarei dintre sârboaica Aleksandra Krunic (76 WTA) și ucraineanca Lesia Tsurenko (27 WTA). Meciul a fost întrerupt la scorul de 7-5, 5-7, 6-6 și va continua vineri. Detalii AICI!

Simona Halep este fana lui Roger Federer, dar a mărturisit că jocul ei seamănă mai mult cu cel al sârbului Novak Djokovic, locul 1 ATP. Românca a explicat care sunt asemănările dintre ei.

„Dacă aș putea juca măcar un punct ca Roger Federer, aș fi foarte fericită”, le-a spus Halep celor de la The New Yorker. Ulterior, Halep a explicat care sunt asemănările cu Novak Djokovic: „Mie și lui Novak ne place să stăm pe linia de fund și să «omorâm» adversarul. Să-l facem să sufere”, a adăugat Halep.

Vezi și:

FOTO Imagini senzaționale cu Simona Halep și Juan Martin del Potro la Roland Garros! Simo l-a certat pe argentinian: „Amice, grăbește-te! A sosit campioana!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.