Tenis

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Mats Wilander, mesaj tranșant pentru Simona Halep: „Dacă pentru asta ai nevoie de Cahill, apucă-te de altceva!”

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 31 May 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a trecut de poloneza Magda Linette (27 de ani, 87 WTA), scor 6-4, 5-7, 6-3 și s-a calificat în turul III de la Roland Garros, acolo unde va juca împotriva câștigătoarei dintre Aleksandra Krunic (76 WTA) și Lesia Tsurenko.

Mats Wilander, câștigător a 7 turnee de Grand Slam, a vorbit despre Simona Halep și despre despărțirea acesteia de antrenorul Darren Cahill, din finalul anului 2018.

„Darren a învățat-o deja tot. Dacă ea are nevoie de Cahill pentru a se motiva, atunci trebuie să se apuce de altceva. Înseamnă că nu dă totul pe teren. Încă nu a câștigat multe trofee, nu e bătrână și nici nu a avut multe accidentări. Nu cred că Darren este crucial pentru jocul ei”, a declarat Mats Wilander pentru TV Digi Sport.

„Simona are nevoie de cineva lângă ea, o persoană de încredere. Dar nu în turul I sau turul II, ci în semifinale. Eu sunt dispus să o ajut cu un sfat”Boris Becker

Citește și:

Simona Halep, studiu de caz pentru americani: „Drama aparte a Simonei”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.