Liga 1

Mihai Roman II se întoarce la CSU Craiova și profită de accidentarea lui Koljic

Mihai Roman II, în stânga, a încheiat sezonul cu un gol de excepție în victoria cu Dinamo, 1-0 // FOTO: GSP

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 31 mai 2019

CSU Craiova îl ”repatriază” pe Mihai Roman II, atacantul care a jucat ultima oară la FC Botoșani, în condițiile în care s-a despărțit de Andrei Cristea, iar Elvir Koljic va fi apt de joc în luna octombrie cel mai devreme.

Mihai Roman II se întoarce în Bănie. Mai întâi, pentru nunta programată în acest week-end, după care se va alătura lotului lui Corneliu Papură. Oltenii vor să se bazeze pe atacantul împrumutat în acest sezon la FC Botoșani, astfel că fotbalistul de 26 de ani nu va mai continua în Moldova.

"Juveții" se vor despărți de mai mulți jucători aflați sub contract sau mai bine zis vor să rezilieze înțelegerile cu aceștia. Gardoș, Donkor, Meza Colli, Nuno Rocha și Andrei Cristea sunt printre fotbaliștii de care cei din Bănie caută să se dispenseze în această vară, sperând că aceștia vor accepta o reziliere prematură a contractelor.

Oricum, Roman II este pe lista alb-albaștrilor pentru viitorul sezon. Beneficiază și de accidentarea lui Elvir Koljic, care a fost resimțită de echipa din Bănie în finalul sezonului, oltenii ajungând în cupele europene doar fiindcă Viitorul a câștigat Cupa României.

Bosniacul nu se va reface mai devreme de luna septembrie, după o operație cauzată de ruptura musculară suferită la naționala țării sale. Koljici este așteptat să reintre în echipă abia în octombrie.

8 goluriși 5 assist-uri a bifat Mihai Roman II în 36 de meciuri în sezonul pe care l-a încheiat deja

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Alex Băluță a dat cărțile pe față » Adevărul despre oferta de la FCSB + conflictul cu Mangia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.