Liga 1

FCSB. Gigi, se subțiază lista! Nicolae Dică lucrează deja pentru FC Argeș

80 de meciuri a stat Dică pe banca FCSB, în perioada 9 iunie 2017 - 23 decembrie 2018. A obținut o medie de puncte de 1,95

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea, Remus Răureanu  —  Saturday, 01 June 2019

FCSB. Becali s-a lămurit că Iordănescu jr. e greu de adus și a anunțat că revine Nicolae Dică, dar fostul atacant e mai aproape să semneze un contract cu piteștenii decât de reluarea colaborării cu Gigi.

FCSB rămâne fără antrenor, cu o săptămână înaintea reunirii echipei pentru sezonul următor.

Edward Iordănescu, favoritul lui Becali, e tentat să continue la Gaz Metan, nemulțumit că Gigi nu-i acceptă clauza pe care a cerut-o, garantarea prin contract a libertății de a hotărî singur în toate problemele tehnice: antrenamentele, alegerea titularilor, schimbările din timpul partidelor.

Ca să fie sigur că nu-l va putea influența patronul, Edi cerea o clauză de un milion de euro la rezilierea contractului. O condiție pe care Becali n-a acceptat-o.

"Dacă nu vine Iordănescu, poate se va întoarce Dică", a anunțat Gigi la TV Digi Sport.

Afirmația a sunat ca și cum Dică ar fi disponibil, la discreția FCSB, însă nu e chiar așa. Nicolae e foarte aproape să semneze cu FC Argeș, club pentru care a început deja să lucreze.

El se ocupă de alcătuirea lotului pentru sezonul următor, în care piteștenii speră să obțină promovarea.

Primăria i-a îndeplinit cererea lui Dică: a creat o nouă societate care gestionează clubul așa încât violeții să aibă voie să urce în prima ligă. Ei nu întruneau o condiție pentru licență, erau organizați ca societate de drept public, nu ca o structură privată, așa cum trebuie să fie fiecare echipă din eșalonul de elită.

Nicolae încă n-a semnat contractul cu FC Argeș, însă ar fi doar o formalitate, în condiții normale, dacă nu cumva izbutește Becali să-l determine să se răzgândească în ultima clipă.

80 de meciuri a stat Dică pe banca FCSB, în perioada 9 iunie 2017 - 23 decembrie 2018. A obținut o medie de puncte de 1,95

3 milioane €va oferi Primăria Pitești sportului argeșean în sezonul viitor. Fotbalul va lua partea leului, minimum 1,2 milioane €

"Dică nu va mai antrena niciodată Steaua! A făcut aceeași greșeală ca Gâlcă... Nu spun mai multe, dar niciunul nu va mai fi antrenor aici!"Gigi Becali, în decembrie 2018, când l-a demis pe Dică

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.