Tenis

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Justine Henin, critici pentru Simona Halep?! Ce a deranjat-o pe fostul lider mondial

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 01 iunie 2019

Simona Halep, locul 3 WTA, și Lesia Tsurenko, locul 27 WTA, luptă azi pentru optimi la Roland Garros, de la 12:00, pe Eurosport 1 și LIVE pe GSP.RO.

Justine Henin, fost lider mondial și câștigătoare a 7 turnee de Grand Slam, a vorbit despre circuitul feminin și a criticat schimbările dese de antrenori, dând exemplu o discuție avută cu Rafa Nadal.

„Eu am avut același antrenor timp de 15 ani. Nu îmi doresc să judec pe nimeni sau să vorbesc despre aceste fete, dar lumea așteaptă altceva. Iubesc ce mi-a spus Rafael Nadal. Mi-a zis ca, indiferent dacă pierde sau câștigă, el este responsabil. Nu antrenorul sau fizioterapeutul. Este important pentru un jucător să înțeleagă că resursele sunt în el. Ceilalți doar îl pot ajuta să le folosească.

Vorbesc cu multe jucătoare și am sentimentul că vor să vadă rezultate imediat. Nu trebuie să fie vorba de așa ceva. Ai nevoie de timp pentru a construi, pentru a găsi stabilitatea și pentru a avea rezultate. Antrenorul trebuie să te ajute să fii mai bun și uneori să-ți spună lucruri neplăcute”, a declarat Justine Henin pentru Tennis World USA.

După o colaborare de trei ani, Darren Cahill și Simona Halep s-au despărțit la finalul 2018. Simona a avut o scurtă colaborare cu Thierry van Cleemput, la turneul de la Doha, iar acum este antrenată de Daniel Dobre.

Urmărește AICI desfășurarea liveTEXT a meciului Simona Halep - Lesia Tsurenko

Citește și:

Rafa Nadal, sfat pentru Next Gen: „Să nu vă gândiți că o să câștigați la Roland Garros”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.