Liga Campionilor

TOTTENHAM - LIVERPOOL / Klopp s-a amuzat la conferința de presă: „Sunt deținătorul recordului mondial la semifinale câștigate”

Foto: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  Saturday, 01 June 2019

Tottenham - Liverpool, marea finală a Ligii Campionilor, se dispută în această seară, de la ora 22:00, la Madrid. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, Look Sport și TV Digi Sport.

Jürgen Klopp s-a simțit bine, chiar dacă uneori întrebările au fost mai dificile la conferința dinaintea finalei Champions League. A treia sa finală de Ligă, toate pierdute. Și a fost învins de șase ori în ultimul act.

Întrebat de un ziarist dacă e urmărit de ghinion, managerul lui Liverpool i-a zâmbit. „Crezi că am avut o carieră plină de neșansă? Întreaga mea carieră nu a fost cu ghinion”, a răspuns el.

„Soția mă întreabă întotdeauna la startul unui nou sezon când este finala, pentru că o prind deseori, așa că nu sunt ghinionist. Din 2012, cu excepția anului 2017, am fost an de an în finală cu echipa mea. Uneori, am ajuns acolo cu noroc”.

Neamțul s-a amuzat continuând: „Sunt deținătorul recordului mondial la semifinale câștigate în ultimii șapte ani”. A recunoscut însă: „Totuși, dacă m-aș apuca să scriu o carte despre asta, probabil că nimeni n-ar cumpăra-o”.

„Dacă aș sta singur într-o cameră și m-aș gândi că eu sunt cauza pentru care pierdem, dacă m-aș vedea ca un loser, atunci ar fi o problemă. Dar nu mă văd așa” Jürgen Klopp, manager Liverpool

Citește și:

TOTTENHAM - LIVERPOOL // VIDEO Presa din Spania anunță: „100.000 de britanici vin la Madrid” » Clip GENIAL: cum s-au distrat suporterii pe străzi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.