Liga 1

VIDEO Ministrul Sportului, Bogdan Matei, declarații halucinante! I-a luat la mișto pe dinamoviștii care așteaptă un stadion nou: „Îl vor avea când vor juca în Champions League”

Bogdan Matei râde de situația lui Dinamo // Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 01 June 2019

Bogdan Matei, ministrul Tineretului și Sportului, a surprins pe toată lumea când a fost întrebat când crede că va merge pe un stadion civilizat la Dinamo?

„În momentul în care va juca în Champions League”,a spus Bogdan Matei răzând.

Apoi ministrul Tineretului și Sportului a continuat să spună că e dinamovist: „Țin cu Dinamo. Nu contează locul din clasament, ci contează că ţin foarte mult de pe vremea când eram copil. Întotdeaua voi spune doar Dinamo”.


Bogdan Matei a vorbit și despre stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf, care vor trebui să fie gata pentru EURO 2020: „Cele trei stadioane vor fi gata pentru Euro2020, dart încă o dată repet, pentru antrenamente”.

La sfârșitul lunii aprilie, Consiliul General al Municipiului București aproba Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru noul stadion Dinamo, care ar trebui construit pe locul velodromului.

Citește și:

DINAMO - FC VOLUNTARI 0-0 // Dinamo, abandonată de fani! Meciul cu FC Voluntari, cea mai slabă audiență din acest sezon + aproape de un minim istoric

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.