Liga 2

Bogdan Lobont, din nou savuros după ce U Cluj și-a asigurat prezența la „baraj”: „Viitorul meu este viitorul meu și depinde doar de mine”

Bogdan Lobonț

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 01 June 2019

Bogdan Lobonț (41 de ani), antrenorul lui U Cluj, a reușit, la prima experiență în antrenorat, să termine alături de echipa sa pe locul 3 în clasamentul ligii secunde.

„Șepcile roșii” vor disputa baraj pentru promovarea în Liga 1, iar „Lobby” a trasat concluziile sezonului 

„Îi felicit pe băieți, au făcut o muncă extraordinară începând cu prima zi de când s-au prezentat la pregătiri. Jucătorii au dat dovadă de o atitudine extraordinară. Indiferent cu cine vom juca la baraj, Călărași și Hermannstadt sunt două echipe puternice de Liga 1 care vor avea prima șansă.

Vom lua fiecare zi în parte și vom încerca să obținem maximum din fiecare moment petrecut împreună. Viitorul meu depinde doar de mine, nu de altceva. Viitorul meu este viitorul meu”, a spus Bogdan Lobonț, la zona mixtă de la Cluj Arena. 

Pentru formația lui Bogdan Lobonț încep emoțiile. Duminică, meciul Hermannstadt - Dunărea Călărași (ora 18:00) va stabili cine e adversara clujenilor la baraj, în timp ce luni va avea loc tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor. Turul va avea loc pe 8 iunie, iar returul se va disputa pe 12 iunie.

Vezi și: U Cluj merge la „baraj”! „Șepcile roșii” n-au avut emoții cu Pandurii și sunt la două meciuri de promovarea în Liga 1!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.