Tenis

IRINA BEGU - AMANDA ANISIMOVA // Begu părăsește Roland Garros după o înfrângere la limită cu puștoaica de 17 ani Anisimova

Irina Begu la Roland Garros // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 01 iunie 2019

Irina Begu (28 de ani, 116 WTA) a pierdut la limită duelul cu americanca de 17 ani Amanda Anisimova (51 WTA), în turul III de la Roland Garros. Anisimova s-a impus după două seturi extrem de echilibrate, scor 7-6 (6), 6-4, după o oră și 41 de minute de joc.

Partida a început abrupt, iar Anisimova, puștoaica de 17 ani lăudată inclusiv de Virginia Ruzici în trecut, s-a distanțat rapid la 3-0. Irina a continuat însă lupta și a reușit să egaleze la cinci, după ce a salvat inclusiv o minge de meci a adversarei sale. Soarta manșei s-a decs în prelungiri. 

Românca a pierdut primul set după un tie-break cu o desfășurare dramatică! Begu a condus cu 6-4, însă a irosit ambele mingi de set, una dintre acestea venind chiar pe propria servă. Din păcate, Irina a fost trădată de serviciu și a comis o dublă greșeală la prima minge de set avută.

Setul secund a avut o desfășurare asemănătoare. Anisimova a condus cu 3-0, dar Begu a orchestrat o revenire fabuloasă, trecându-și în cont următoarele 4 game-uri. Românca n-a dus însă revenirea până la capăt, iar finalul i-a aparținut americancei, care s-a impus cu 6-4.

Pentru prezența în turul III la Paris, Irina Begu și-a asigurat 130 de puncte WTA și 143.000 de euro.

 Irina Begu - Amanda Anisimova 6-7 (6), 4-6

Vezi și: Cine e blonda de 17 ani care o înfruntă pe Begu în turul III de la Roland Garros: lăudată de Virginia Ruzici + campioană la US Open la junioare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.