Nationala

Răzvan Marin, declarații în premieră după ce Ajax i-a interzis să meargă la EURO 2019: „Nu voi mai avea o astfel de șansă!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 01 June 2019

Răzvan Marin (23 de ani) va rata Campionatul European U21 din Italia. Ajax Amsterdam, noul club al internaționalului român, nu îi permite să facă deplasarea alături de lotul condus de Mirel Rădoi. 

  • Naționala va întâlni Norvegia, la Oslo, pe 7 iunie, ora 21:45 (ora României), urmând ca pe 10 iunie, de la aceeași oră, 21:45 (ora României), să joace în Malta, în deplasare.
  • Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV.

Răvan Marin, prezent în lotul primei reprezentative pentru meciurile cu Norvegia și Malta, a comentat în premieră situația. 

„Normal că îmi doream să fiu acolo, să îi pot ajuta. Din păcate, nu se poate de această dată. Cred că nu se poate deloc. Nu voi mai avea o astfel de șansă. Viața merge înainte. Sunt sigur că jucătorii care vor fi în locul meu vor face o treabă foarte bună. Pe postul ăla sunt Tudor Băluță, Alex Cicâldău. Au demonstrat în Liga 1 că pot face față cu brio.

Știu că formează un grup unit, frumos. Sper să mențină această atmosferă și să dea tot ce au mai bun pentru a câștiga”, a declarat Răzvan Marin pentru FRF.

România la EURO 2019

GRUPA C: Anglia, Franța, România, Croația

Programul grupei C:

  • 18 iunie 2019: România – Croația (San Marino, 19:30*), Anglia – Franța (Cesena, 22:00)
  • 21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franța – Croația (San Marino, 22:00)
  • 24 iunie 2019: Franța – România (Cesena, 22:00), Croația – Anglia (San Marino, 22:00)

Vezi și: Gică Hagi l-a prezentat oficial pe Gică Popescu în funcția de președinte la Viitorul! Ce obiectiv au pentru sezonul următor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.