Tenis

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // VIDEO Iga Swiatek, adversara lui Halep, e accidentată! Declarație emoționantă: „De obicei plângeam după înfrângeri”

Iga Swiatek (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 02 June 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) va juca în optimile de finală de la Roland Garros cu poloneza Iga Swiatek (18 ani, 104 WTA). 

  • Meciul dintre Halep și Swiatek va avea loc luni la o oră ce urmează a fi anunțată.

Iga Swiatek a recunoscut că durerile pe care le-a avut la spate în primul set al meciului cu Puig, cedat 0-6, i-au afectat jocul și i-au zdruncinat încrederea. A revenit totuși și s-a impus cu 6-3, 6-3.

„Nu am știut dacă pot reveni din acel punct. Simțeam că erorile pe care le comiteam erau din cauza mentalului, nu din cauza problemelor fizice. E unul dintre acele momente în care pur și simplu te blochezi și nu înțelegi de ce”, a declarat Swiatek conform Polskieradio24.pl.

A plâns la final

La finalul victoriei cu Monica Puig, puștoaica din Polonia a fost cuprinsă de lacrimi: „De obicei plângeam după meciurile în care pierdeam. E un sentiment înălțător ce am trăit săptămâna asta. Nu găsesc cuvinte să exprim ce-mi trece prin cap. Sunt nerăbdătoare să intru din nou pe teren”, a adăugat Iga.

„Nu va fi o rușine dacă voi pierde cu Halep. Când am văzut tragerea la sorți m-am bucurat, părea relativ ușor. Pe de altă parte voiam să înfrunt și un star. Mi se întâmplă și asta”Iga Swiatek

Rezumatul meciului simona halep - lesia tsurenko:

Vezi și: 

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Halep, pusă pe glume la conferință: „Poate voi reuși în viața asta, dar nu cât joc tenis” :)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.