Campionate

Neymar e acuzat de viol! O braziliancă a depus plângere împotriva fotbalistului » Scenariul poveștii

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 iunie 2019

Brazilianul Neymar (27 de ani) se află în centrul unui scandal sexual. O femeie din Brazilia îl acuză de viol.

Presa din Brazilia a scos astăzi la iveală informația conform căreia o femeie, aflată în continuare sub anonimat din motive de siguranță, a depus o plângere la o secție de poliția din țara natală.

Neymar ar fi întâlnit-o pe braziliancă pe Instagram și a invitat-o, plătindu-i cazarea și restul cheltuielilor, la Paris. Toată operațiunea a fost intermediată de un prieten al fotbalistului, pe nume Gallo.

Potrivit poveștii relatate în presa din Țara Cafelei, femeia ar fi ajuns în capitala Franței pe 15 mai. S-a cazat la hotel, iar în jurul orei 20:00, Neymar a ajuns în cameră. Fotbalistul ar fi fost sub aburii alcoolului.

Brazilianca a precizat în plângere că fotbalistul a fost violent, apoi a obligat-o să întrețină relații sexuale, în ciuda faptului că ea nu își dăduse consimțământul. Odată întoarsă acasă, după ce s-a sfătuit cu cei din jur și a scăpat de teamă, a depus plângere la poliție.

Neymar a aflat despre plângere astăzi. Starul lui PSG se află în cantonamentul naționalei dinaintea Copei America.

Vezi și: 

TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2 // FOTO Lucas Moura, eroul din semifinale, DĂRÂMAT după eșecul din finala Ligii » Sacrificat de Pochettino, brazilianul a plâns în hohote la final

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.