Liga Campionilor

TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2 // VIDEO Helmuth Duckadam a vorbit despre finala Ligii Campionilor: „Pochettino n-avea ce să facă, s-a văzut diferența de valoare” + Pe cine consideră omul meciului

Tottenham - Liverpool // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 02 June 2019

Emisiunea GSP Live, moderată de Costin Ștucan, a găzduit o ediție specială sâmbătă seara, cu ocazia partidei Tottenham - Liverpool 0-2, marea finală a Ligii Campionilor. 

Imediat după fluierul final, care a consfințit cea de-a șasea ligă a Campionilor din impresionanta istorie a „cormoranilor”, Helmuth Duckadam, președintele de onoare al celor de la FCSB, a comentat telefonic disputa de la Madrid.

 

 

„Mă așteptam la mai multe goluri, dar a fost o finală frumoasă. Eu am fost fan Tottenham, cred că omul meciului e Alisson, portarul lui Liverpool. După ce au marcat, cei de la Liverpool s-au apărat, iar ocaziile mari le-a avut Tottenham.

Nu cred că Pochettino putea să facă ceva, s-a văzut diferența de valoare. Tottenham nu prea a câștigat trofee, favorită clară era Liverpool. Eu am mers pe o surpriză, dar era greu de realizat acest lucru”, a declarat Helmuth Duckadam, la emisiunea GSP Live.

Vezi și:

Klopp a oferit declarația serii: „De obicei sunt jumătate beat la 20 de minute după meci” + cui dedică victoria

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.