Liga 3

EXCLUSIV Eugen Trică, prima reacție despre discuțiile cu FCU Craiova: „Săptămâna viitoare batem palma!”

CFR Cluj a fost cel mai important club din cariera de antrenor a lui CFR Cluj // FOTO: Arhivă GSP

Articol de Marius Mărgărit  —  Sunday, 02 June 2019

FC U Craiova 1948 a ratat promovarea în Liga 2, însă echipa finanțată de Adrian Mititelu nu mai vrea să-și bată joc de obiectiv și în sezonul viitor.

Factorii decizionali din cadrul echipei oltene, în frunte cu Mititelu și președintele Marcel Pușcaș, s-au orientat către un nume important pentru postul de antrenor, în prezent vacant. Este vorba despre Eugen Trică, cel care în acest sezon a pregătit-o pe divizionara secundă FC Snagov.

Într-o intervenție avută în exclusivitate pentru GSP.ro, Trică a confirmat interesul venit dinspre echipa lui Mititelu: „Da, am avut o discuție cu Mititelu, ne-am înțeles. Cred că săptămâna viitoare batem palma”, a mărturisit Trică. 

În cariera sa de antrenor, Trică le-a pregătit pe Juventus București, CFR Cluj, UTA, Metalul Reșița și FC Snagov, fiind secund la Al-Ittihad și Poli Iași.

AU SĂRIT LA BĂTAIE ACUM 9 ANI

Alegerea oltenilor pare una surprinzătoare, mai ales că Mititelu și Trică n-au avut un trecut tocmai liniștit, cei doi având conflicte vechi, din perioada în care antrenorul a fost „interimar” la Universitatea (DETALII AICI).

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.