Liga 4

VIDEO + FOTO Scene de NEIMAGINAT în CSA Steaua - Carmen! Fanii din Peluza SUD s-au bătut pe teren cu forțele de ordine: imagini de o violență extremă

Articol de Alin Grigore  —  duminică, 02 iunie 2019

CSA Steaua a pierdut meciul cu Carmen, scor 0-1, și a ratat promovarea în Liga 3. La final, suporterii din Peluza SUD au pătruns pe teren și s-au luat la bătaie cu forțele de ordine.

Fanii steliști nu au putut suporta încă o promovare ratată și au intrat pe teren pentru a cere socoteală favoriților. Ultrașii și oamenii de ordine au oferit scene de o violență nemaiîntâlnită pe stadioanele din România. 

Stewarzii s-au bătut parte în parte cu zecile de fani nervoși, până la intervenția jandarmilor, a căror prioritate în prima fază a fost siguranța fotbaliștilor.

A fost suficient timp pentru imagini de neconceput. Oameni căzuți la pământ, atât din tabăra oamenilor de ordine cât și a steliștilor, care primeau lovituri nemiloase. Câteva persoane au rămas prăbușite pe gazon și au avut nevoie de intervenția echipelor medicale.

Carmen merge la baraj

Carmen București a avut un parcurs perfect în play-off, a câștigat toate cele trei meciuri, și va disputa barajul pentru promovarea în Liga 3 împotriva câștigătoarei Ligii 4 din Călărași, Mostiștea Ulmu.

CLASAMENTUL FINAL

1. Carmen 11p
2. CSA Steaua 9p
3. Progresul 2p
4. CS Dinamo 1p

Echipele au intrat în play-off cu următorul punctaj în funcție de locul ocupat în sezonul regulat: 1. Steaua 3 puncte, 2. Carmen 2 puncte, 3. Progresul 1 punct, 4. Dinamo 0 puncte.

Vezi și:

PROMOVARE ÎN LIGA 3 // VIDEO + FOTO CSA Steaua ratează pentru a doua oară consecutiv promovarea în Liga 3! Carmen merge la baraj!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.