Tenis

Declarații surprinzătoare date de Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams: „Nu ar fi putut în niciun caz să câștige la Roland Garros”

FOTO: GettyImages // Serena Williams a fost eliminată în turul 3 la Roland Garros

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 02 June 2019

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams (37 de ani, locul 10 WTA), a explicat de ce americanca nu ar fi putut să câștige titlul la Roland Garros. 

Serena Williams a fost eliminată în turul al treilea de la Roland Garros de Sofia Kenin (20 de ani, locul 35 WTA), cu scorul de 6-2, 7-5.

„În primul rând, ea știa foarte bine că nu venea la acest turneu pregătită așa cum și-ar fi dorit din cauza accidentării de la Miami. Pentru multe săptămâni, ea nu a fost în stare să facă nimic, pentru că a trebuit să se recupereze. Așa că timpul pe care l-a avut la dispoziție să se pregătească a fost mult mai scurt. Serena nu ar fi putut în niciun caz să câștige la Roland Garros”, a spus Patrick Mouratoglou pentru Eurosport.

Totodată, Mouratoglou a lăudat-o pe mai tânăra Sofia Kenin, despre care a spus că a jucat perfect.

„Serena a pierdut acest meci pentru că adversara ei a disputat un meci grozav, a fost constantă de la prima până la ultima lovitură și nu a greșit prea mult, a fost agresivă și a jucat perfect. Sincer să fiu, dacă Serena ar fi câștigat acest meci, probabil ar fi pierdut în următorul tur sau când ar fi dat peste o jucătoare de top. Desigur, este o dezamăgire, dar a trebuit să se întâmple, ea nu a fost pregătită”, a mai spus Mouratoglou.

VEZI ȘI:

ROLAND GARROS 2019 // Noi reacții după scandalul cu Serena Williams și Dominic Thiem: „E foarte nedrept să o blamăm” + Jurnalistul care a aprins conflictul cu o ironie: „Victorie a feminismului!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.