Liga 4

Marius Lăcătuș ar putea pleca de la CSA Steaua! 3 nume uriașe care îl pot înlocui

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 iunie 2019

CSA Steaua a pierdut în fața lui Carmen București, scor 0-1, și a ratat din nou promovarea în Liga 3. La final, Marius Lăcătuș a dat de înțeles că poate face un pas în spate. 

Ratarea obiectivului pentru al doilea an la rând a fost o lovitură importantă pentru fanii steliști. Imediat după eșecul cu Carmen le-au cerut socoteală atât jucătorilor, pe care i-au dezbrăcat de tricouri, dar și staff-ului tehnic. 

„Fiara” Lăcătuș a recepționat mesajul și a declarat că, dacă plecarea lui ar face un bine proiectului, ar fi dispus să facă acest gest. (Detalii AICI)

Cine ar putea putea prelua însă formația roș-albastră pentru îndeplinirea marelui obiectiv de a juca în Liga 1 pe noul stadion din Ghencea?

1. Gabi Balint

Gabi Balint (56 de ani), fan recunoscut al proiectului Armatei, ar putea fi una dintre variantele agreate de fani. Experimentatul antrenor, câștigător al Ligii Campionilor cu Steaua în 1986, este liber de contract în acest moment, fiind analist la o televiziune de sport.

69 de goluria marcat Gabi Balint în cariera de jucător pentru Steaua

2. Victor Pițurcă

Deși a exclus în mai multe rânduri o eventuală implicare la CSA Steaua, Victor Pițurcă (63 de ani) ar putea fi înduplecat de fani după două promovări ratate. Fostul selecționer al României nu are momentan niciun angajament. 

3. Ștefan Iovan

Ștefan Iovan (58 de ani) reprezintă soluția cea mai realistă în acest moment. Aflat în staff-ul lui Marius Lăcătuș în acest sezon, fostul fundaș al Stelei și-ar putea asuma promovarea în sezonul care va urma. 

CSA Steaua a fost condusă în primul sezon de Ion Ion, care a ratat barajul de promovare în Liga 3 în fața Rapidului. În locul său a fost numit Marius Lăcătuș, care, deși a câștigat sezonul regulat, a încheiat play-off-ul tot pe locul 2.

Vezi și: 

CSA STEAUA - CARMEN 0-1 // FOTO Suporterii din Peluza SUD le-au cerut socoteală jucătorilor la vestiare! Alin Predescu le-a ținut piept, sub privirile jandarmilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.