Liga 1

HERMANNSTADT - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-1 // VIDEO + FOTO Scene reprobabile în finalul meciului decisiv pentru retrogradare » Benzar, târât de adversari pe teren

+6 Foto
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 02 June 2019

FC Hermannstadt s-a impus dramatic cu Dunărea Călărași, scor 2-1, și va disputa barajul pentru rămânerea în prima ligă cu U Cluj. În minutele de prelungire s-a format un meleu sancționat de Ovidiu Hațegan cu o ploaie de cartonașe.

  • Barajul dintre Hermannstadt și U Cluj se va disputa pe 8 și 12 iunie. Luni, 3 iunie, se va trage la sorți ordinea de desfășurare a celor două manșe.

Tensiunea retrogradării și-a spus cuvântul în ultimele minute ale partidei de la Sibiu. În primul minut de prelungiri, Dan Alexa a decis să îl înlocuiască pe Daniel Benzar. Fotbalistul împrumutat de la FCSB a fost bruscat de Sergiu Popovici, care l-a strâns de gât.

Benzar s-a prăbușit pe teren, însă n-a scăpat de furia gazdelor. Ștefan Blănaru l-a târât spre marginea terenului, generând o încăierare generală. 

Ovidiu Hațegan a urmărit evenimentele, apoi i-a arătat cartonașul roșu lui Blănaru, l-a trimis în tribune pe Dan Alexa, iar Popovici și Benzar au primit „galben”.

Vezi VIDEO cu încăierarea de la final

Vezi și: 

HERMANNSTADT - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 2-1 // Sibienii vor juca barajul pentru salvarea de la retrogradare cu U Cluj! Final dramatic în duelul cu formația lui Dan Alexa

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.