Tenis

ROLAND GARROS // FOTO Simona Halep și Sloane Stephens pot reedita finala din 2018 » Au rămas cel mai bine clasate jucătoare din turneu

+9 Foto
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 iunie 2019

Americanca Sloane Stephens (7 WTA) a trecut de Garbine Muguruza (19 WTA), scor 6-4, 6-3, și s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros.

  • Simona Halep - Iga Swiatek se joacă luni, după 17:30, în ultimul meci al zilei de pe arena centrală de la Roland Garros.

Finalista de anul trecut de pe zgura pariziană rămâne cea mai bine clasată jucătoare rămasă în competiție, după Simona Halep (3 WTA). Cap de serie numărul 7, Sloane a trecut mai ușor decât se aștepta de Garbine Muguruza, campioana din 2016 de la Roland Garros.

Americanca a beneficiat de un procentaj de 66 % al primului serviciu, net superior adversarei. Sloane a avut și nervii mai tari în momentele critice, salvând șase din cele 8 mingi de break avute de Muguruza. După o oră și 42 de minute, Stephens a pus capăt înfruntării. 

Sloane Stephens va juca în turul următor împotriva britanicei Johanna Konta (26 WTA). Americanca o poate întâlni pe Halep abia în finală, unde ar putea reedita finala din 2018.

Programul zilei de mâine pe tabloul feminin, optimi de finală

  • Sofia Kenin (35 WTA) - Ashleigh Barty (8 WTA)
  • Katerina Siniakova (42 WTA) - Madison Keys (14 WTA)
  • Amanda Anisimova (51 WTA) - Aliona Bolsova Zadoinov (137 WTA)
  • Simona Halep (3 WTA) - Iga Swiatek (104 WTA)

Vezi și: 

SIMONA HALEP - IGA SWIATEK // Klaudia Jans-Ignacik dezvăluie marile atuuri ale adversarei lui Halep de la Roland Garros: „E o plăcere! Foarte rar vezi așa ceva”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.