Liga 1

Gigi Becali atacă CSA Steaua: „Du-te acasă! E penal! Fac plângere” » Mesaj pentru suporteri: „O să ajungeți ca Talpan! Veniți la FCSB”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 iunie 2019

Gigi Becali a vorbit despre CSA Steaua, care a ratat promovarea în Liga 3, după 0-1 contra celor de la Carmen, și a criticat decizia Armatei de folosi bani publici în acest proiect.

„Eu, cu Academica Clinceni, am promovat din Liga 2 în Liga 1. Și avem același buget. Dacă nu ați promovat, stați, tată, acasă! Nu mai vorbiți de proiect! Proiectul e gata. N-ai intrat anul trecut în Liga 3, ai zis că a fost Rapid și că a fost greu. Dar nici acum n-ai promovat, du-te acasă!

O să facem plângeri penale. Vreau să întreb statul, DNA-ul și DIICOT și să fac plângere penală ministerului care dă bani și Clubului Sportiv al Armatei, care primește banii din bugetul statului. Atenție, CSA nu poate promova! Dacă promovează, trebuie să dea echipa unui privat. Pentru ce dai bani? Să dai echipa unui privat sau unei asociații? Cheltui banii statului pentru un privat? Asta e penal!

Legea nu te lasă să promovezi și să joci în cupele europene. Dacă ajungi în Liga 1, trebuie să dai echipa. Pentru ce faci asta? Ca să-i faci în oftică lui Becali? Pe banii statului? Fă pe banii tăi, bă! E penal, penal! E de oameni nebuni, care nu-și dau seama că trebuie să facă pușcărie și să plângă copiii lor. Dar aici e România și zice lumea «Lasă, bă, că e armata!» Păi armata cheltuie banii statului”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Gigi Becali către fani: „Veniți la FCSB, care e Steaua”

Gigi Becali a avut un mesaj pentru fanii celor de la CSA Steaua.

„Eu îi întreb pe suporteri «Bă băieți, pentru ce stați în Liga 4?» După aceea promovați, echipa ajunge pe mâna unui privat, care nu bagă bani. Echipa o
să ajungă în insolvență și va retrograda iar. După aceea în Liga 2 și tot așa. Pentru ce stați acolo? Veniți la echipa voastră, la FCSB, care e Steaua. O
să ajungeți ca Talpan. Veniți la fotbal. Terminați cu asta.

Eu nu mai am treabă cu suporterii. Să se ducă unde vor. Ei iubesc fotbal, eu nu. Eu fac afacere”, a adăugat patronul FCSB.

Citește și:

Gigi Becali anunță revenirea lui Dică la FCSB: „Lasă presa care spune că n-ai demnitate, nu te interesează pe tine demnitatea”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.