Liga 1

Culisele demiterii lui Mircea Rednic de la Dinamo: „Păi, tu ai venit ca mare magician și mai vrei să aduci alți jucători?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 03 June 2019

Ionuț Negoiță și Mircea Rednic, 57 de ani, s-au întâlnit azi dimineață la Rin, la sediul clubului Dinamo, pentru a face strategia pentru sezonul viitor. Între cei doi a izbucnit o ceartă monstru, care s-a soldat cu demiterea tehnicianului!

Discuția a degenerat după ce Mircea Rednic s-a arătat nemulțumit de bugetul propus de Negoiță, patronul lui Dinamo nu era dispus să investească o sumă mare în transferuri, ținând cont de numărul ridicat de achiziții pe care „câinii” le-au făcut de la venirea lui Rednic.

Negoiță voia să-i dea pe Dan Nistor și Montini

Negoiță l-a anunțat pe Rednic că vrea să renunțe la mijlocașul Dan Nistor, după ce i-a promis căpitanului că-l va lăsa să plece în străinătate.

Pe adresa clubului ar fi sosit o ofertă pentru Nistor, iar Negoiță voia s-o accepte. În plus, Negoiță își propusese să-l vândă și pe Mattia Montini, deși încă nu are  oferte pentru atacantul italian.

Rednic nu a fost de acord cu propunerea lui Negoiță, cerând mai mulți bani pentru transferuri. În acel moment, Negoiță și-ar fi pierdut cumpătul și i-ar fi spus tehnicianului: „Păi, tu ai venit ca mare magician și mai vrei să aduci alți jucători?”

Cearta a continuat, iar Negoiță a decis să renunțe la Mircea Rednic, la decizie contribuind și clasarea pe locul 9, cea mai slabă din istoria clubului.

20de jucători a adus Mircea Rednic la Dinamo, în 8 luni. Între ei se află doar un român, Ioan Filip

Citește și:

OFICIAL Mircea Rednic a plecat de la Dinamo! Liviu Ciobotariu e favorit să preia echipa

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.