Liga 1

Negoiță renunță la doi titulari! Mattia Montini și Dan Nistor, primii jucători plecați de la Dinamo în vară

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 iunie 2019

Dan Nistor (31 de ani/mijlocaș) și Mattia Montini (27 de ani/atacant) sunt primii jucători de la Dinamo care ar putea pleca în această vară.

Patronul „câinilor” Ionuț Negoiță i-a promis căpitanului dinamovist Dan Nistor că-l va lăsa să plece în această vară. Pe adresa clubului ar fi sosit o ofertă pentru mijlocaș, iar Negoiță e tentat să o accepte.

Nistor a reușit 13 pase decisive și 4 goluri în 32 de partide. Căpitan la Dinamo, Nistor este și unul dintre favoriții lui Becali pentru FCSB.

1.000.000 €e cota lui Nistor în acest moment

De cealaltă parte, Montini a reușit să impresioneze pe toată lumea cu cele 13 goluri reușite în 23 meciuri în Liga 1 pentru Dinamo în acest sezon. Deși n-a venit nicio ofertă clară pe adresa clubului, Negoiță vrea să-l vândă pe atacant.

550.000 €e cota de piață a lui Montini, conform transfermarkt.de

De aici a pornit și scandalul dintre Rednic și Ionuț Negoiță. Antrenorul a cerut mai mulți bani pentru transferuri în condițiile acestor două plecări, iar Negoiță și-ar fi pierdut cumpătul și i-ar fi spus tehnicianului: „Păi, tu ai venit ca mare magician și mai vrei să aduci alți jucători?”

Cearta a continuat, iar Negoiță a decis să renunțe la Mircea Rednic, la decizie contribuind și clasarea pe locul 9, cea mai slabă din istoria clubului.

Citește și:

OFICIAL Mircea Rednic a plecat de la Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.