Liga 4

Asociația Steliștilor dă din casă! Nereguli grave la CSA, dezvăluite de suporteri: „Sunt bani dați fără chitanță”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 iunie 2019

Asociația Steliștilor 1947, care a susținut echipa CSA Steaua și care a transmis online meciurile acesteia din Liga 4, a făcut o serie de dezvăluiri de natură penală pe contul de Facebook.

„Secția fotbal CSA Steaua București: sezonul trecut fiecare copil plătea pentru inițiere la fotbal 150 de lei lunar, bani fără chitanță. În plus s-au strâns 3.000 de lei pentru un compresor pentru a umfla mingile. Banii nu au ajuns la club, compresorul nu există.

Dacă un antrenor vrea să plece ar trebui «să doneze» un salariu şefului centrului de copii şi juniori. Nu doar la echipa mare ar trebui sa se schimbe lucrurile! Situația de sezonul trecut a fost reglementată, iar cea cu compresorul este de dată recentă. AS47 a informat clubul de fiecare dată pentru a fi rezolvate”, se arată pe pagina de Facebook a Asociației.

Reacția Asociației Steliștilor vine după ce roș-albaștrii au pierdut cu Carmen, 0-1, calificarea la barajul pentru promovarea în Liga 3. În plus, aceeași asociație a fost prima care a cerut demisia întregului staff al echipei inclusiv al lui Marius Lăcătuș.

Citește și:

Gigi Becali atacă CSA Steaua: „Du-te acasă! E penal! Fac plângere” » Mesaj pentru suporteri: „O să ajungeți ca Talpan! Veniți la FCSB”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.