Tenis

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Iga Swiatek, declarații fantastice despre Halep: „Am urmărit-o la TV toată copilăria! E cea mai bună, sper să câștige turneul”

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 iunie 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a trecut de poloneza Iga Swiatek (18 ani, 104 WTA), scor 6-1, 6-0, și s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros. Jucătoarea din Polonia a oferit declarații măgulitoare la conferința de presă.

„Totul a fost dificil, nu am reușit să-mi etalez jocul, poate din cauza stresului și a lipsei de experiență. A fost o experiență pentru mine și nu voi uita acest meci, am învățat multe, chiar dacă a durat doar 45 de minute.

E diferit când evoluezi cu o jucătoare precum Simona. Am văzut-o la televizor, iar acum am avut șansa să-i văd jocul. Iar lucrul care m-a surprins cel mai mult a fost felul în care a direcționat mingea unde nu eram pregătită să o atac. Simțeam că o să joace în cros și ea trimitea în lung de linie.

Poate mental nu am fost pregătită. Să te întâlnești cu jucătoarea pe care ai urmărit-o toată copilăria ta la TV e ciudat, iar ca să joci în optimi de finală la un turneu de Mare Șlem... trebuie să mă obișnuiesc cu asta”, a declarat Iga Swiatek într-o conferință de presă susținută la Paris.

„Simona e campioana de anul trecut , e cea mai bună jucătoare rămasă în turneu, sper ca ea să câștige”
Iga Swiatek

Vezi și: 

Ce înseamnă pentru Halep victoria cu Swiatek: urcă în top 5 all-time la bani câștigați + Pas uriaș spre Turneul Campioanelor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.